Er du klar?

Vil du ha mer ut av livet?

Er du klar for å få mer ut av livet ditt? Er du klar for å utvikle deg og bruke mer av deg og dine styrker i hverdagen? Har du lyst til å bli flinkere til å kommunisere men partneren, kollegaer, sjefen, ansatte eller barna?

Alt begynner et sted, og det er her, nemlig med et ønske om forandring.

De teknikkene og verktøyene som er mest effektive for menn og kvinner er etter min mening litt forskjellig (mener ikke å dra alle under en kam, så du kjenner hva som passer for deg). Menn eller du som helst vil finne svarene selv så er blandingen Coaching og Mindfulness super. Mens Damer eller du som er opptatt av å finne svarene uten fra trenger ofte å kjenne det på kroppen og da er blandingen Coaching og Qigong spot on.

Ut ifra det tilbyr jeg to forskjellige pakker som er spesielt satt sammen for å utnytte de kvalitetene Coaching/Mindfulness og Coaching/Qigong har på reisen fra der du er til ditt du vil. Altså det å få mer ut av livet enten det er generelt eller det er noe spesielt. Og det å utvikle deg og dine iboende styrker.

Coaching pakker kommer i to utgaver. Den første er 6 ganger hvor den første varer i 1,5 timer og resten i 1 time. Den andre er 10 ganger hvor den første varer i 1,5 timer og resten i 1 time.

Få bedre kommunikasjon med de rundt deg er et en til en kurs på 8 timer.

Bedre helse med Hypnose. Røyke stopp pakke. Ned i vekt pakke.

%d bloggere liker dette: