Hvor starter du?

Hvordan starter du når du ønsker å få mer ut av livet?

Det første du bør ha klart for deg er at du faktisk ønsker å få mer ut av livet. Det trenger ikke å være et store og hårete ønsker, men det kan være det og. Bare det er et genuint ønske fra deg.

Jeg startet selv med et ønske om å få mer ro inni meg ( den følelsen av å bare kunne nyte øyeblikket var noe jeg lengtet etter) og så har ønskene økt derifra.

Det andre du trenger er mot til å stå i det når følelser, forventninger, gamle spøkelser, eller nye kommer for en dag. Det å stå på selv om det gjør vondt og er ubehagelig å se på deg selv og livet ditt.

For meg var det verste å kjenne at jeg hele tiden burde gjøre noe annet en det jeg gjorde, altså måtte jeg se på meg selv når jeg jaget meg selv rundt inni hodet mitt, for jeg burde ha gjort noe annet. (jeg ble jo helt utslitt av å ligge på sofaen, være på jobb eller bare å lese en bok. Uten hjelp fra min coach hadde jeg ikke skjønt hva annet jeg egentlig mente jeg skulle ha gjort) Nå vet jeg hva jeg vill gjøre og føle, hva jeg enn gjør.

Det tredje er å ikke gi deg, hold ut selv om du har lyst å bruke alle de velkjente unnskyldningene for å slippe å gjøre noen forandringer. Da får du selvinnsikten du trenger for å få den selvutviklingen som skal til for at du kan gjøre forandringer som gir deg mer ut av livet.

Min reise har ført meg hitt hvor jeg kan hjelpe andre å få mer ut av livet.

Tenker du at du er klar for å få mer ut av livet ? Da ringer du meg bare så setter vi opp en pakke for deg ( pakke = 6 timer) Ring til Stinee på 99495254

%d bloggere liker dette: